Sport uitzendingen

 

Zoek je een plek in Haarlem waar passie voor sport en gezelligheid samenkomen? Polo Bar is niet alleen jouw go-to spot voor een geweldige avond uit, maar ook het sportcafé in Haarlem waar je live de spannendste sportwedstrijden kunt volgen.

Met meerdere schermen verspreid door de zaak zorgen we ervoor dat je geen moment mist van je favoriete teams en sporten. Niet zeker of we jouw wedstrijd uitzenden? Geen zorgen!

Een belletje, mailtje, of DM naar ons en je weet meteen of we jouw wedstrijd uitzenden.. Geniet van je favoriete drankje in ons café terwijl je geen moment mist van de voetbalwedstrijd of een F1-race met Max verstappen.

Wil je Ajax kijken, Feyenoord kijken of PSV kijken? Wij zenden altijd de wedstrijden van de eredivisie uit! Ook het EK en WK van oranje kun je bij ons in Haarlem kijken.

Sport uitzendingen

Zoek je een plek in Haarlem waar passie voor sport en gezelligheid samenkomen? Polo Bar is niet alleen jouw go-to spot voor een geweldige avond uit, maar ook het sportcafé in Haarlem waar je live de spannendste sportwedstrijden kunt volgen. Met meerdere schermen verspreid door de zaak zorgen we ervoor dat je geen moment mist van je favoriete teams en sporten. Niet zeker of we jouw wedstrijd uitzenden? Geen zorgen! Een belletje, mailtje, of DM naar ons en je weet meteen of we jouw wedstrijd uitzenden.. Geniet van je favoriete drankje in ons café terwijl je geen moment mist van de voetbalwedstrijd of een F1-race.

OP DE HOOGTE BLIJVEN

Wil je op de hoogte blijven? Vul dan hier je e-mailadres in voor updates en evenementen.

OF VOLG ONS OP